Renhold Stavanger

Selv om Flyttomholder til i Stavanger, tar vi rengjøringsoppdrag over hele Rogaland. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring fra renholdsbransjen, og vi har et klart mål om å levere kvalitetsvask til alle våre kunder. Vi er bevisste på å bruke miljøvennlige produkter i vårt arbeid, og – ikke minst – vi har fornøydgaranti!
Rene ord for pengene!
Flyttom er en pålitelig og stabil leverandør som utfører rengjøringsoppdrag for små og store virksomheter. Vi har vist at vi er til å stole på! Flyttom tilbyr følgende rengjøringstjenester:

Flyttevask/utvask
La oss gjøre rommene skinnende rene og klare for overtakelse – du har det travelt nok med selve flyttingen.Vår flyttevask følger direktivene til Eiendomsmeglerforbundet – så kost, bøtte og såpevann er i gode hender.

Fast renhold
Vi utfører renhold til faste, avtalte tider. Vi kommer hjem til deg privat ukentlig eller annenhver uke, og for firma kan vi foreta rengjøring ved arbeidets slutt daglig eller ukentlig

Garanti
Arbeidet utføres av engasjerte medarbeidere som vet hva renhold betyr for dagliglivet i din bolig, og for virksomheten i din bedrift. Flyttom tilbyr alle kunder en fornøydgaranti. Det betyr at hvisdu ikke er 100 % fornøyd med det endelige resultatet, kommer vi tilbake for å rette opp eventuelle feil uten ekstra kostnader.

Fyll ut skjema for å bestille