COVID-19

Korona-tiltak hos Flyttom AS

Vi har et ansvar for å gjøre mest mulig for å hindre smitte for våre ansatte og kunder, og vi følger derfor utviklingen og spredningen av coronaviruset nøye.
Rutiner: I kontorer har vi innført skjerpede rutiner for håndvask og bruk av desinfeksjonsmiddel. Vi har også oppfordret våre ansatte til ikke å håndhilse samt å holde avstand til både kunder og kollegaer. Vi har vanlige åpningstider, og opererer i tråd med alle retningslinjer fra myndighetene. Våre biler har hele tiden blitt utlevert til kunder, selvsagt med tiltak som reduserer kontakt og fare for spredning av smitte. Vi har iverksatt økt renhold på alle våre leiebiler, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.) Vi rengjør berøringsflater og leiebiler hyppigere og grundigere enn vanlig. Alle våre tjenester gjennomføres med følgende tiltak, for å gjøre ditt besøk til en trygg opplevelse: Vi er ekstra grundige med renhold av våre biler og bruker hansker når vi håndterer leiebiler. Vi har iverksatt en rekke tiltak, i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter. Som gjest hos våre bilforhandlere får du god informasjon og oppfølging, og du kan være trygg på at vi har solide rutiner for å hindre spredning av smitte. All aktivitet hos oss er tilpasset strenge retningslinjer, hvor desinfisering, renhold og avstandsregler er eksempler på noen av tiltakene som gjør ditt besøkså trygt som mulig.
Betaling: Så langt det er mulig bør betaling skje kontaktløst, med «tæpping», Vipps, eller andre digitale betalingsløsninger. Alternativt bør betalingskort benyttes.
De grunnleggende smitteverntiltakene gjelder både ansatte og kunder:
  1. Syke personer bør holde seg hjemme
  2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
  3. Kontaktreduserende tiltak
 
Informasjonogrådtilkunder
Kunder bør oppfordres til å:
  • følge de generellehygienerådene
  • holdeminstén meters avstand
  • holde seg hjemmevedsykdom
  • følge nasjonale og lokale bestemmelser og anbefalinger om bruk av munnbind
  • Send e-post eller ring for bestillingellerreservasjon